1.  Vejlby Klit > 10. Sommerhuse til salg > Værmlandvej 24

Værmlandvej 24

Højt,  ugenert  og  smukt beliggende sommerhus i attraktivt områdeBeliggende på en top ved yderste klitrække, udbydes denne vesterhavsperle nu til salg. Huset er smagfuldt indrettet og fremstår lyst og venligt.

Entreen leder til praktisk fordelingsgang mellem bad, sauna, to soveværelser, køkken-alrum samt trappen til husets 1. sal. I badeværelset, der har gulvvarme, finder du bruseniche, spabad, tørretumbler og vaskemaskine. Begge sovevørelser er udstyret med dobbeltsenge.

Stuen er hyggeligt indrettet med loft til kip samt velindrettet og godt udstyret køkken. Stuen er samtidig husets naturlige samlingspunkt med bl.a. brændeovn, fladskærms-tv samt moderne og komfortable møbler. Fra stuen er der desuden indgang til husets tredje soverum, der har to køjesenge.

Huset har en dejlig sydvendt terrasse med læmur mod vest og en hyggelig, grydeformet terrasse mod øst, der er gravet ind i klitten. Her kan solen nydes fra tidlig morgen, mens begge terrasser er højtbeliggende og ugenerte.


Overetagen inviterer til hygge og samvær i en gemytlig stue med balkon. Her er rigtig godt lysindfald fra stort, sydvendt dørparti, hvorfra du har udsigt over det bølgende klitlandskab, Vejlby Klit og i retningen mod Vesterhavet.

Huset opvarmes med elvarme, der suppleres med brændeovnen, der er placeret centralt i husets stue. Desuden har huset en nyinstalleret fjernstyret varmepumpe. Vinduerne i hele huset er med indbyggede sprosser og udført i vedligeholdelsesfri plastik. Alt inventar medfølger - dog ikke personlige effekter.


Huset i tal
Det 104 kvm. store hus, har et et bebygget areal på 85 kvm., 1. sal er på ca 15 kvm. + lille udhus/tilbygning på ca 4 kvm. Huset har et stort badeværelse med spa og sauna, tre soverum, to stuer og et dejligt køkken-alrum. Værmlandvej 24 er opført i 1994 på en 1.201 kvm. kuperet klitgrund - med kun 150 meter til det dejlige Vesterhav og den smukke, hvide og totalt uspolerede strand. Her er mange kvaliteter, og dette afspejles i husets solide lejeindtægt på over kr. 65.000 -


Området
Vejlby Klit er et skønt og hyggeligt sommerhusområde, hvor der både er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige omgivelser på alle årstider. Der er desuden kort afstand til rigtig gode indkøbsmuligheder i Harboøre og i sommerhalvåret er der både restaurant og købmand i gåafstand fra sommerhuset. Der er et lille kvarters kørsel til Lemvig og Thyborøn, og det er muligt at tage det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Alt i alt et særdeles attraktivt feriehus  -  ikke mange huse i området er beliggende som dette.Se alle billeder: HER

For ydeligere information, kontakt:

Nybolig Lemvig


Tlf: 97821800

Vestergade 25
7620 Lemvig

eller ejeren 40164746Grundejerforeningen VejlbyKlitplantage